Bobitza si Mara

Bobitza si Mara sunt adunati de pe strada. Dispretuiti de oameni cu nu stiu ce drept ca circula pe strada, izgoniti de toti retardatii care se simteau deranjati de simpla lor prezenta, Bobitza si Mara au cusca la noi in curte acum, de ceva vreme.
Acest mesaj vrea sa se adreseze celor care cauta caini doar de rasa, stimati domni, distinse doamne, cainii de pe strada au la fel de mult suflet, dau la fel de energic din coada cand primesc un strop de afectiune si/sau un oscior si aduc chiar si mai multa bucurie inimii neimpietrite care ii iubeste.


3 comentarii:

Andrei Racasan spunea...

foarte tari astea, bravo.

max spunea...

claudia, crezi ca dandu-i un os si o mangaiere il faci sa uite lantul pe care il are la gat, lant cu care s-a trezit odata ce l-ai adoptat si l-ai pus in cusca?
daca acel catel s-a nascut liber si a trait liber (pe strada) si a fost liber sa mearga unde vrea, cand vrea, sa alerge in voie etc, acum si-a pierdut libertatea..
da, acum nu-l mai fugareste "gheorghe" si "ion" nu mai arunca cu pietre dupa el si are zilnic o mancare pe care poate n-o avea .. dar uita-te la ochii lui .. e un catel trist caruia ii lipseste ceva ..

P.S. frumos portofoliu, felicitari

Claudia spunea...

Max, sa stii ca nu sta tot timpul legat, dar cateodata mai trebuie :) e mare curtea si e obisnuit sa alerge cat doreste, tocmai de aia e trist cand mai il legam. E mic dar rau de gura, unora le e frica de el, deci na, cum ziceam, mai sta si legat :P

Disclaimer

© Toate drepturile asupra imaginilor publicate pe acest site sunt rezervate in exclusivitate autorului. Copierea sau utilizarea imaginilor de pe acest site, fara acordul scris al autorului, sunt strict interzise in conformitate cu Legea 8/1996.

© All content of this blog is protected by the law of copyright. Information, images or videos from this blog could not be used on other blogs, sites, radio, tv, newspapers or other media channels without written consent.