http://mantzy.ro/2011/11/03/de-ce-sint-de-acord-sa-omorim-tintarii-dar-nu-si-ciinii/


Răspuns la ”cîinii tăi ne mușcă/omoară copiii!”
Cîinii vă omoară copiii? Zău? S-a întîmplat probabil de cîteva zeci de ori în ultima sută de ani. Nu fiți căcăcioși. Și mașinile vă omoară copiii. Oho, și-ncă în număr mult mai mare! Iar mașinile alea, ghici ce, nu sînt conduse de cîini. Și blocurile cu multe etaje vă omoară copiii. Și bordurile. Și boabele de fasole. Și medicii neatenți. Oricine și orice vă poate omorî copiii. Chiar și voi vă omorîți copiii, ipocriților. De fapt, MAI ALES voi! Pentru că, în general, lipsa de grijă și de atenție vă omoară copiii. De aceea sînteți părinți, ca să-i protejați. Protejați-i și de cîini, deci, cum îi protejați și de altele. Ar fi cam mult să omorîm toate chestiile care vă omoară copiii, nu credeți?


Disclaimer

© Toate drepturile asupra imaginilor publicate pe acest site sunt rezervate in exclusivitate autorului. Copierea sau utilizarea imaginilor de pe acest site, fara acordul scris al autorului, sunt strict interzise in conformitate cu Legea 8/1996.

© All content of this blog is protected by the law of copyright. Information, images or videos from this blog could not be used on other blogs, sites, radio, tv, newspapers or other media channels without written consent.