De ce nu mai fac acte caritabile

Ei bine, daca pozezi intr-o faptura cum as vrea eu sa fii doar ca sa primesti o sedinta gratuita si apoi eu ca fraiera lucrez sa te infrumusetez, de la riduri la cearcane la cosuri si la toate cele pentru ca eu nu imi bat joc de imaginea mea artistica iar tu te simti mai urata decat ai iesit in poza, daca esti o frustrata care ma vorbesti apoi pe la colturi si cum nu ai cum sa zici ca sunt un fotograf prost incepi sa comentezi de personalitatea mea, mai eu nu sunt rea, sunt prea buna la suflet poate, dovada caritatea cu persoana ta si mila in a te prelucra ... daca ai facut toate astea ai merita sa te nominalizez ca sa stie lumea cui sa ii multumeasca ca nu mai fac nici un favor si nu mai am incredere de doi bani in nici un model de acum incolo.

Niciun comentariu:

Disclaimer

© Toate drepturile asupra imaginilor publicate pe acest site sunt rezervate in exclusivitate autorului. Copierea sau utilizarea imaginilor de pe acest site, fara acordul scris al autorului, sunt strict interzise in conformitate cu Legea 8/1996.

© All content of this blog is protected by the law of copyright. Information, images or videos from this blog could not be used on other blogs, sites, radio, tv, newspapers or other media channels without written consent.